INFO

Foto: Julia Kobsa

VEM ÄR JAG?

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv fritidsfotograf då jag inte livnär mig på det. Kobsamedia skapade jag för nästan 10 år sedan som en hobby verksamhet vid sidan om mitt ordinarie jobb som projektledare hos Statoil, numera Circle K.

 

Inom Kobsamedia utförde jag specifika fotojobb, sålde foton och skapade enkla hemsidor åt kunder på min fritiden bara för att jag tyckte det var stimulerande och roligt. En slags avkoppling.


Fritiden blev efter en tid mindre på grund av mitt ordinarie jobb men också att jag skaffade nya fritidsintressen och blev mer engagerad i våra barns idrottsintresse. Barnen är nu vuxna och mer tid har återkommit men jag beslutade ändå att avveckla företaget Kobsamedia den 1 januari 2018. Jag har sparat mitt domän då man aldig vet vad som händer i framtiden.


Jag gillar fortfarande att fotografera men också att resa, läsa, träna, spela golf och laga god mat. Att kombinera viner till god mat växte ganska mycket under hösten 2016. Tänk att kunna välja rätt vin till mat. Vinkunskap har blivit ett stort intresse och jag går på provningar och utbildningar så ofta jag kan.


Mina intressen framgår tydligt på min blogg, så ta gärna en kik där. Kanske ni hittar ert nya favoritvin eller resmål?


Alla mina bilder som jag lägger ut på webben är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse.


All försäljning sker enligt avtalsvillkoren ni hittar på denna hemsidan eller om vi avtalar om något annat. Priset för mina bilder varierar men jag försöker fortfarande hålla mig till BLF:s prislista, skall min bild användas till en privat blogg eller hemsida så kan ett annat pris avtalas med mig.


Bilderna skall alltid ha följande byline: Foto: Robert Kobsa.


Utrustning

Använder mig främst av Nikons utrustningssortiment.


Är idag en NPS medlem hos Nikon.


På mina resor använder jag mig ofta av lättare utrustning.


Copyright @ All Rights Reserved